lunes, 18 de abril de 2011

PREMSA

Història de l’Església de Vallcarca



El divendres 6 de maig del 2011, la maqueta de l'església de Vallcarca, acompanyada d'una mostra de vitralls,va veure per primer cop la llum pública en un lloc molt particular; l'església del Poble Sec de Sitges, on es troba la pila baptismal de Vallcarca que el mateix Miguel Ángel Perona va ajudar a transportar i instal.lar en la seva ubicació actual.


 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Article editat a L'Eco de Sitges i Sitges News relacionat amb la construcció de la maqueta de l'esglèsia de Vallcarca. ( Abril 2011 )

 
http://www.lindependentista.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1477:historia-de-lesglesia-de-vallcarca&catid=1:noticies-garraf&Itemid=62

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“Memòria fotogràfica de Vallcarca “, el segon llibre de Miguel Ángel Perona, un recull de fotografies inèdites i històriques sobre la colònia cimentera de Vallcarca, un magnífic regal pel proper Sant Jordi.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El seu nom Dolores Aljaro Casas. Ella ha sigut la última persona a viure a les cases dels treballadors a la colònia industrial de Vallcarca.

1 comentario:

  1. Miguel Angel soy el barbero "SERRANO", he visto todas las fotos de Vallcarca y la maqueta que te ha quedado muy bién. Felicidades.

    ResponderEliminar